JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Eskilstuna och JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1998-04-24. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag ska trivas.

JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Kyl och frys installationsarbeten. Legoarbeten såsom svets, slip, borrning. Konstruktioner inom verkstadsindustrin. Uthyrning av personal. Bilreparationer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-513355.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag är Karlsson, Hans Teddy som är född 1949 och har titeln Komplementär, Ribbing, Hans Jonas som är född 1977 och har titeln Kommanditdelägare, .

JCT - Industri o Fastighetsunderhåll Kommanditbolag har 969649-7743 som sitt organisationsnummer.