GG Stables Handelsbolag

Södermanlands län

Information

GG Stables Handelsbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där GG Stables Handelsbolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. GG Stables Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket GG Stables Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. GG Stables Handelsbolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GG Stables Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Olstorpsv. 1, 635 08, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-96355.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

GG Stables Handelsbolag har idag 969650-4878 som sitt organisationummer.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för GG Stables Handelsbolag

Äga och tävla med travhästar.

I GG Stables Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindblom, Lars Gustav som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Lindblom, Lena Kristina som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Olsson, Kerstin Inger som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .