Skogsmålet Handelsbolag

Södermanlands län

Information

969650-8259 är organisationsnummer för bolaget Skogsmålet Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skogsmålet Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eskilstuna som är den kommunen som Skogsmålet Handelsbolag finns i.

Skogsmålet Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-06-08 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skogsmålet Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skogsmålet Handelsbolag är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Skogsmålet Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Scott, Bert Tommy och Bjuvenius, Karl Stefan Lennart gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Skogsmålet Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 016-26222 eller genom brev på följande adress:
Jordanstigen 10, 633 69, Skogstorp

Tillagning och försäljning av mat från mobilt kök och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skogsmålet Handelsbolag och det är Berglund, Arne Christian som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Bjuvenius, Karl Stefan Lennart som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Hallgren, Clas Peter som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Scott, Bert Tommy som är född 1957 och har titeln Bolagsman,