Merope Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Privatpraktik inom området barn och ungdomspsykiatri. Individ och personlighetsutveckling. Utbildning och konsulttjänster inom organisations och ledarskapsområdet, konstnärlig verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Merope Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Eskilstuna så är Merope Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1998-12-04 så skapades Merope Handelsbolag och företaget är har F-skattsedel Merope Handelsbolag har haft det sedan 1999-01-01.

Merope Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

969655-3008 är organisationsnummret för företaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Merope Handelsbolag och det finns många företag som är i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Merope Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0702-931124 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Merope Handelsbolag är Arrelöv, Sven Ingemar som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Jadesol, Karin Ingmarie som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .