Mälar Relax och Hälsa Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Hjälp till avkoppling och hälsa genom kostrådgivning, massage, Aloe Vera och Yoga eller upplevelser till sjöss eller på land.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mälar Relax och Hälsa Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Eskilstuna så är Mälar Relax och Hälsa Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1999-09-07 så skapades Mälar Relax och Hälsa Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Mälar Relax och Hälsa Handelsbolag har haft det sedan 2007-05-03.

Mälar Relax och Hälsa Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-03

969661-8652 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eskilstuna.

Just nu är Mälar Relax och Hälsa Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Mälar Relax och Hälsa Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 016-512146 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mälar Relax och Hälsa Handelsbolag är Albertsson, Bernt Rune Göran som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Olofsson, Solveig Ann-Christine som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .