Stänger Stället Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Stänger Stället Handelsbolag är en verksamhet som finns i Eskilstuna. I Stänger Stället Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Borg, Björn som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Forsby, Per Birger Ragnar som är född 1964 och har titeln Bolagsman, J.P.H. International Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Jönsson, John Ola som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Pernfors, Mikael som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EES, Stefan Lund Byggare Aktiebolag som är född och har titeln BolagsmanStenlund, Ulf Birger som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Tideman, Erik Magnus Walter som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Wilander, Mats som är född och har titeln Bolagsman,Bosatt i land utanför EESCarlsson, Lars Kent Göran som är född 1968 och har titeln Prokurist.

Vill man kunna komma i kontakt med Stänger Stället Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stänger Stället Handelsbolag på telefon 016-121233.

Bolaget skall bedriva tävling med travhästar.

Idag är Stänger Stället Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Stänger Stället Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stänger Stället Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Stänger Stället Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stänger Stället Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Kent Carlsson ensam.

Stänger Stället Handelsbolag har 969674-0241 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Södermanlands län.