Royal Disco Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Royal Disco Handelsbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Royal Disco Handelsbolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Royal Disco Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Royal Disco Handelsbolag har haft sedan 2001-03-02. Royal Disco Handelsbolag har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Royal Disco Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkog. 17, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-4001041.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Royal Disco Handelsbolag har idag 969675-6213 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Royal Disco Handelsbolag

Konsultation, uthyrning och handel med ljud och ljus produkter.

I Royal Disco Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindell, Paul Johan som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Norbäck, Henrik Gösta Jacob som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .