Mecapo Records Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Eskilstuna och Mecapo Records Handelsbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mecapo Records Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Mecapo Records Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Mecapo Records Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-06-05. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mecapo Records Handelsbolag ska trivas.

Mecapo Records Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Musikproduktion och försäljning av musik och fan artiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mecapo Records Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-07-13.

Idag är Mecapo Records Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Mecapo Records Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6878977.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Mecapo Records Handelsbolag är Carlsson, Per Jonas som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Pousar, Jan Christian som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Mecapo Records Handelsbolag har 969678-3126 som sitt organisationsnummer.