Dahlpil Productions Handelsbolag

Södermanlands län

Information

969693-3010 är organisationsnummer för bolaget Dahlpil Productions Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dahlpil Productions Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eskilstuna som är den kommunen som Dahlpil Productions Handelsbolag finns i.

Dahlpil Productions Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-04-24 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Dahlpil Productions Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Dahlpil Productions Handelsbolag är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Dahlpil Productions Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Dahlpil Productions Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-5078501 eller genom brev på följande adress:
Thermaeniusg. 32, 644 30, Torshälla

Mediakonsulttjänster inom video, mediaträning, informationsmaterial och kringliggande till företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Dahlpil Productions Handelsbolag och det är Dahlpil, Eva Lotta som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Dahlpil, Ulf Johan som är född 1968 och har titeln Bolagsman,