P. Konsult&Marknadsbolag Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Kommanditbolag som heter P. Konsult&Marknadsbolag Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar P. Konsult&Marknadsbolag Kommanditbolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

P. Konsult&Marknadsbolag Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-09 och det finns flera bolag som är det i Södermanlands län.

Sedan 2004-02-11 så har P. Konsult&Marknadsbolag Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2004-04-09 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är P. Konsult&Marknadsbolag Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med P. Konsult&Marknadsbolag Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kjulaåsen Björkhagen, 635 06, Eskilstuna. Vi ni istället prata med P. Konsult&Marknadsbolag Kommanditbolag så kan ni göra det på 016-91680.

Handel, konsult, serviceverksamhet och försäljningsverksamhet avser kläder, broderi, marknadsföring, marknadsekonomi, avel och försäljning av hästar. Import och Export av kläder.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Palmqvist, Lars Axel som är född 1963 och har titeln Komplementär, Palmqvist, Siv Carina Helén som är född 1965 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

P. Konsult&Marknadsbolag Kommanditbolag har 969699-2396 som sitt organisationsnummer.