Stall oberoende Handelsbolag

Södermanlands län

Information

969699-3287 är organisationsnummer för företaget Stall oberoende Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall oberoende Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eskilstuna som är den kommunen som Stall oberoende Handelsbolag finns i.

Stall oberoende Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-02-17 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall oberoende Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-10.

Stall oberoende Handelsbolag är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Stall oberoende Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Stall oberoende Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 016-91145 eller genom brev på följande adress:
Kjulaåsen Gröndal, 635 06, Eskilstuna

Trav verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stall oberoende Handelsbolag och det är Petersson, Ann Caroline som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Petersson, Jan Arne som är född 1943 och har titeln Bolagsman,