Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag har haft sedan 2004-08-13. Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag har funnits sedan och 2004-09-30 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rådhustorget 7, 633 40, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 016-512160.

Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler bolag.

Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag har idag 969702-9180 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag

Restaurang och därmed förenlig verksamhet.

I Dannes Kök Bar & Cafe Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Buni, Shamoon Matti som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Matti, Dani Shamoon som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .