Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Eskilstuna och Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-09-30. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag ska trivas.

Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsult- och entreprenadverksamhet inom byggbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-14.

Idag är Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-147003.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag är Birgersson, Lars Göran som är född 1946 och har titeln Komplementär, Bauer Birgersson, Kersti Irene E som är född 1951 och har titeln Kommanditdelägare, .

Bygg-Byrån Birgersson konsult Kommanditbolag har 969704-6309 som sitt organisationsnummer.