Hållsta Bygg & VVS Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Hållsta Bygg & VVS Handelsbolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Hållsta Bygg & VVS Handelsbolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Handelsbolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hållsta Bygg & VVS Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Hållsta Bygg & VVS Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hållsta Bygg & VVS Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till ROSSVIK GRANBACKEN, 635 18, Husby-rekarne men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2473713.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Hållsta Bygg & VVS Handelsbolag har idag 969712-6382 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Hållsta Bygg & VVS Handelsbolag

Bygg- och VVS verksamhet, nyproduktion samt renoveringar och service.

I Hållsta Bygg & VVS Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson Sorvoja, Niklas Juhani som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Pengermaa, Jesper Andreas som är född 1985 och har titeln Bolagsman, .