LESNY Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Eskilstuna och LESNY Kommanditbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och LESNY Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för LESNY Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

LESNY Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2008-03-06. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som LESNY Kommanditbolag ska trivas.

LESNY Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hälsa och miljö inom försälja och handla med hälsoprodukter såsom tvättmedel och hudvård, telekommunikation, bredband, navigation är för land GPS samt entreprenad inom snickerier, målning, gjutning och putsning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LESNY Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är LESNY Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med LESNY Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-1814484.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med LESNY Kommanditbolag är Åkerlund, Pierre Sören som är född 1953 och har titeln Komplementär, Åkerlund, Dennis Mattias som är född och har titeln Kommanditdelägare,Bosatt i land utanför EES, .

LESNY Kommanditbolag har 969716-1942 som sitt organisationsnummer.