Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag

Södermanlands län

Information

Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag är ett bolag som finns i Eskilstuna. I Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Schröder, Ann-Catrin som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Westermark Mannberg, Liv som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag på telefon 016-344828.

Konsultverksamhet riktat mot företag, offentlig och kommunal organisation. Erbjuder tjänster för att utveckla hälsofrämjande arbetsplatser.

Idag är Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-06-28 och Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-06-28.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Schröder Mannberg Consulting Handelsbolag har 969717-1164 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.