E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Eskilstuna och E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-11-15. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag ska trivas.

E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bedriva löpande bokföring, upprättande av bokslut och års- redovisningar samt deklarationer för enskilda firmor, handelsbolag, aktiebolag och föreningar. Även bildande av aktiebolag, hantering av företags kund- och leverantörs- reskontra och löner.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-07.

Idag är E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-351099.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag är Andersson, Eva Monika som är född 1968 och har titeln Komplementär, Andersson, Jan Lars-Ivar som är född 1949 och har titeln Kommanditdelägare, .

E. A Bokföringstjänst Kommanditbolag har 969722-8493 som sitt organisationsnummer.