S.A Motor Kommanditbolag

Södermanlands län

Information

969724-2205 är organisationsnummer för företaget S.A Motor Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S.A Motor Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Eskilstuna som är den kommunen som S.A Motor Kommanditbolag finns i.

S.A Motor Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2008-02-12 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för S.A Motor Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-29.

S.A Motor Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för S.A Motor Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären

Vill ni komma i kontakt med S.A Motor Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 016-138080 eller genom brev på följande adress:
Zetterbergsg. 2, 632 26, Eskilstuna

Mopedgrossist, import och export samt försäljning av mopeder.

Det finns olika personer som har en koppling med S.A Motor Kommanditbolag och det är Ari, Farid som är född 1954 och har titeln Komplementär, Sawalha, Jacklin som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare,