Mega-Konfektion, Erik Andersson

Södermanlands län

Information

Mega-Konfektion, Erik Andersson hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Mega-Konfektion, Erik Andersson finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Mega-Konfektion, Erik Andersson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Mega-Konfektion, Erik Andersson har haft sedan 1994-01-01. Mega-Konfektion, Erik Andersson har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mega-Konfektion, Erik Andersson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Mega-Konfektion, Erik Andersson har idag 261002-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mega-Konfektion, Erik Andersson

Handel med barn- och damkonfektion

I Mega-Konfektion, Erik Andersson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Mas Erik Gunnar som är född 1926 och har titeln Innehavare av enskild firma, .