Debeco Ebbe Sandgren

Södermanlands län

Information

311209-XXXX är organisationsnummer för företaget Debeco Ebbe Sandgren. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Debeco Ebbe Sandgren är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Debeco Ebbe Sandgren finns i.

Debeco Ebbe Sandgren har varit registrerat sedan 2004-09-23 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Debeco Ebbe Sandgren så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-30.

Debeco Ebbe Sandgren är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Debeco Ebbe Sandgren är följande:

Vill ni komma i kontakt med Debeco Ebbe Sandgren så kan ni göra det på telefon genom 016-347026 eller genom brev på följande adress:

Räkenskapsredovisning och ekonomisk rådgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med Debeco Ebbe Sandgren och det är Sandgren, Ebbe Sigvard som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,