Rådmannens Mekaniska Verkstad

Södermanlands län

Information

371215-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rådmannens Mekaniska Verkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rådmannens Mekaniska Verkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Rådmannens Mekaniska Verkstad finns i.

Rådmannens Mekaniska Verkstad har varit registrerat sedan 1986-01-03 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rådmannens Mekaniska Verkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Rådmannens Mekaniska Verkstad är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Rådmannens Mekaniska Verkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rådmannens Mekaniska Verkstad så kan ni göra det på telefon genom 016-344206 eller genom brev på följande adress:

Meknisk verkstad och service

Det finns olika personer som har en koppling med Rådmannens Mekaniska Verkstad och det är Strandberg, Ernst Harry som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,