Saftey i Torshälla

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och Saftey i Torshälla är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Saftey i Torshälla är ett av dem. Statusen för Saftey i Torshälla är att Bolaget är aktivt.

Saftey i Torshälla är ett Enskild firma och skapades 1979-01-19. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Saftey i Torshälla ska trivas.

Saftey i Torshälla är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Däck och reservdelsförsäljning, El-insatllationer, säkerhetsinformation-utbildning och marknadsföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Saftey i Torshälla är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Saftey i Torshälla och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Saftey i Torshälla så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2975003.

.

De som är på något sätt har med Saftey i Torshälla är Tyrbjörn, Bo Göran Folke som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Saftey i Torshälla har 410520-XXXX som sitt organisationsnummer.