Svenska Idélaget, Hans Berg

Södermanlands län

Information

Svenska Idélaget, Hans Berg hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Svenska Idélaget, Hans Berg finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Svenska Idélaget, Hans Berg tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Svenska Idélaget, Hans Berg har haft sedan 2009-06-11. Svenska Idélaget, Hans Berg har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Svenska Idélaget, Hans Berg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-218370.

Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler företag.

Svenska Idélaget, Hans Berg har idag 420710-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Svenska Idélaget, Hans Berg

Marknadsföring, arrangemang och utbildning för privat och offent- lig sektor. Försäljning av reklamartiklar och material för ut- ställningar

I Svenska Idélaget, Hans Berg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berg, Hans Erik som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .