Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult

Södermanlands län

Information

430919-XXXX är organisationsnummer för företaget Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult finns i.

Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult har varit registrerat sedan 1992-03-20 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult så kan ni göra det på telefon genom 016-26237 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom personal- och organisationsutveckling

Det finns olika personer som har en koppling med Ingrid Sköldgård Utvecklingskonsult och det är Karlsson, Ingrid Iréne Estella som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,