Rune Johansson

Södermanlands län

Information

431019-XXXX är organisationsnummer för företaget Rune Johansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rune Johansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Rune Johansson finns i.

Rune Johansson har varit registrerat sedan 1974-06-28 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rune Johansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Rune Johansson är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Rune Johansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rune Johansson så kan ni göra det på telefon genom 0150-71000 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Rune Johansson och det är Johansson, Rune Gunnar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,