Ateljé Tinca

Södermanlands län

Information

Ateljé Tinca hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Ateljé Tinca finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ateljé Tinca tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ateljé Tinca har haft sedan 2001-11-12. Ateljé Tinca har funnits sedan och 2001-11-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ateljé Tinca så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-136713.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ateljé Tinca har idag 451217-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ateljé Tinca

Sy-ateljé.

I Ateljé Tinca så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lönnberg, Ingegerd Cecilia Katarina som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .