Catharina Dahlén, samtal & utveckling

Södermanlands län

Information

460926-XXXX är organisationsnummer för företaget Catharina Dahlén, samtal & utveckling. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Catharina Dahlén, samtal & utveckling är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Catharina Dahlén, samtal & utveckling finns i.

Catharina Dahlén, samtal & utveckling har varit registrerat sedan 2001-06-06 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Catharina Dahlén, samtal & utveckling så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-17.

Catharina Dahlén, samtal & utveckling är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Catharina Dahlén, samtal & utveckling är följande:

Vill ni komma i kontakt med Catharina Dahlén, samtal & utveckling så kan ni göra det på telefon genom 016-352357 eller genom brev på följande adress:

Inom området socialt arbete som t.ex. handledning utbildning kurativ verksamhet utrednngar artiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Catharina Dahlén, samtal & utveckling och det är Dahlén, Dagny Catharina som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, Dahlén, Tord Erik som är född 1944 och har titeln Prokurist,