Granbergs Transport

Södermanlands län

Information

470714-XXXX är organisationsnummer för bolaget Granbergs Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Granbergs Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Granbergs Transport finns i.

Granbergs Transport har varit registrerat sedan 1997-09-24 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Granbergs Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Granbergs Transport är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Granbergs Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med Granbergs Transport så kan ni göra det på telefon genom 016-144846 eller genom brev på följande adress:

Vägtransporter av gods, även flyttransporter av möbler. Uthyrning av lastbil med förare och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Granbergs Transport och det är Granberg, Lars Gunnar som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,