Eskilstuna Byggentreprenör

Södermanlands län

Information

490505-XXXX är organisationsnummer för företaget Eskilstuna Byggentreprenör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eskilstuna Byggentreprenör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Eskilstuna Byggentreprenör finns i.

Eskilstuna Byggentreprenör har varit registrerat sedan 1984-06-20 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eskilstuna Byggentreprenör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-29.

Eskilstuna Byggentreprenör är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Eskilstuna Byggentreprenör är följande:

Vill ni komma i kontakt med Eskilstuna Byggentreprenör så kan ni göra det på telefon genom 070-2092128 eller genom brev på följande adress:

Handel med byggmateriel samt byggnadsarbete

Det finns olika personer som har en koppling med Eskilstuna Byggentreprenör och det är Axelsson, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,