Multi Media Olle Bergström

Södermanlands län

Information

Multi Media Olle Bergström hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där Multi Media Olle Bergström finns. I Eskilstuna så finns det många olika Enskild firma och i Södermanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Multi Media Olle Bergström tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Multi Media Olle Bergström har haft sedan 2004-04-22. Multi Media Olle Bergström har funnits sedan och 2004-05-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Multi Media Olle Bergström så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-138680.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Multi Media Olle Bergström har idag 491017-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Multi Media Olle Bergström

Handel med hushållsartiklar samt musikinspelning.

I Multi Media Olle Bergström så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergström, Olle Birger som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .