Taktiloasen e.b.

Södermanlands län

Information

500131-XXXX är organisationsnummer för bolaget Taktiloasen e.b.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Taktiloasen e.b. är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Taktiloasen e.b. finns i.

Taktiloasen e.b. har varit registrerat sedan 2005-02-14 och det finns flera bolag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Taktiloasen e.b. så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Taktiloasen e.b. är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Taktiloasen e.b. är följande:

Vill ni komma i kontakt med Taktiloasen e.b. så kan ni göra det på telefon genom 016-147093 eller genom brev på följande adress:

Taktilmassage. En beröringsmassage enligt orginalmedtoden Taktipro.

Det finns olika personer som har en koppling med Taktiloasen e.b. och det är Berglund, Eva Ann-Chatrin Linnea som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,