famorel

Södermanlands län

Information

510317-XXXX är organisationsnummer för företaget famorel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som famorel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som famorel finns i.

famorel har varit registrerat sedan 2006-03-14 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för famorel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

famorel är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för famorel är följande:

Vill ni komma i kontakt med famorel så kan ni göra det på telefon genom 070-6855337 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom familj- och relationsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med famorel och det är Svedberg, Lars Gunnar som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,