fortisSimo - audio works & CD projekts

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och fortisSimo - audio works & CD projekts är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många företag där och fortisSimo - audio works & CD projekts är ett av dem. Statusen för fortisSimo - audio works & CD projekts är att Bolaget är aktivt.

fortisSimo - audio works & CD projekts är ett Enskild firma och skapades 2002-03-25. Det finns flera olika företag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där företaget finns i jobbar för att företag som fortisSimo - audio works & CD projekts ska trivas.

fortisSimo - audio works & CD projekts är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26. I Eskilstuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Musiker, studio arbete och PA tjänster. Allt inom media CD - duplicering, printing, layout. Export, import och försäljning av CD-R, CD-RW och DVD media.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att fortisSimo - audio works & CD projekts är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26.

Idag är fortisSimo - audio works & CD projekts och det finns flera företag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med fortisSimo - audio works & CD projekts så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-24564.

.

De som är på något sätt har med fortisSimo - audio works & CD projekts är Simo, Jozsef som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

fortisSimo - audio works & CD projekts har 520111-XXXX som sitt organisationsnummer.