Mats Andersson Entreprenad

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och Mats Andersson Entreprenad är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Mats Andersson Entreprenad är ett av dem. Statusen för Mats Andersson Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

Mats Andersson Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 1990-10-16. Det finns flera olika bolag i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mats Andersson Entreprenad ska trivas.

Mats Andersson Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Entreprenadkörning med traktor

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Andersson Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30.

Idag är Mats Andersson Entreprenad och det finns flera bolag som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Mats Andersson Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0227-22077.

.

De som är på något sätt har med Mats Andersson Entreprenad är Andersson, Mats Rune som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mats Andersson Entreprenad har 520710-XXXX som sitt organisationsnummer.