GH Taxi

Södermanlands län

Information

530611-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GH Taxi. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GH Taxi är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som GH Taxi finns i.

GH Taxi har varit registrerat sedan 2007-02-09 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för GH Taxi så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-04-06.

GH Taxi är och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för GH Taxi är följande:

Vill ni komma i kontakt med GH Taxi så kan ni göra det på telefon genom 070-5909773 eller genom brev på följande adress:

Färdtjänst, sjukresor, taxiverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GH Taxi och det är Törnlund Einarsson, Helena V M som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,