F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide

Södermanlands län

Information

F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide är ett företag som finns i Eskilstuna. I F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hellsten, Lars Krister som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide på telefon .

Försäljning av lås, nycklar och säkerhetssmide. Tillverkning av ovanstående produkter samt montering och försäljning av säkerhetselektronik.

Idag är F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide av bolagstypen Enskild firma.

F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide innehar ej F-skattsedel och F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide så är det följande:

F:a K.Hellsten Lås & Säkerhetssmide har 540323-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Södermanlands län.