Ahlins Bilservice

Södermanlands län

Information

540722-XXXX är organisationsnummer för företaget Ahlins Bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ahlins Bilservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eskilstuna som är den kommunen som Ahlins Bilservice finns i.

Ahlins Bilservice har varit registrerat sedan 1997-04-12 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ahlins Bilservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Ahlins Bilservice är och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är .

Firmatecknare för Ahlins Bilservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ahlins Bilservice så kan ni göra det på telefon genom 016-21555 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad, reparation och försäljning av bilar och bildelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Ahlins Bilservice och det är Alin, Jan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,