Silvis massage

Södermanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eskilstuna och Silvis massage är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Silvis massage är ett av dem. Statusen för Silvis massage är att Bolaget är aktivt.

Silvis massage är ett Enskild firma och skapades 2003-09-03. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Silvis massage ska trivas.

Silvis massage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Massage-, terapi- och hudvårdstjänster.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Silvis massage är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-28.

Idag är Silvis massage och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Silvis massage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9081742.

.

De som är på något sätt har med Silvis massage är Tomingas, Silvi som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Silvis massage har 540810-XXXX som sitt organisationsnummer.