KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag

Södermanlands län

Information

KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag hittar ni ett Södermanlands län som inte är som andra län. I Södermanlands län hittar ni Eskilstuna som är den kommunen där KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag finns. I Eskilstuna så finns det många olika Aktiebolag och i Södermanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kriebsensg. 13, 632 20, Eskilstuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 016-144370.

Eskilstuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Södermanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag Privat, ej börsnoterat.

KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag har idag 556000-6628 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag

Bolaget ska äga fastigheter och driva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet med huvudsakligt syfte att tillhandahålla bra och ändamålsenliga lokaler åt organisationer och föreningar med anknytning till KFUK-KFUM-rörelsen i Eskilstuna kommun.

I KFUK-KFUM:s i Eskilstuna Fastighetsaktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Smittberg, Ragnar Nils-Olof som är född 1942 och har titeln VD, Smittberg, Ragnar Nils-Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kurt Torgny som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alros, John Ivar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Karl Börje som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kinnunen, Jarmo Tapani som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamotEnblom, Henrik Erik som är född 1983 och har titeln Suppleant, Hallvar, Johan Henrik Vilhelm som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.