Volvo Construction Equipment AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Volvo Construction Equipment AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Volvo Construction Equipment AB är ett av dem. Statusen för Volvo Construction Equipment AB är att Bolaget är aktivt.

Volvo Construction Equipment AB är ett Aktiebolag och skapades 1923-06-01. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Volvo Construction Equipment AB ska trivas.

Volvo Construction Equipment AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall avse fabriksrörelse och handel beträffande mekaniska verkstadsprodukter såsom entreprenad- och jordbruksmaskiner samt annan därmed förenlig verksamhet. En del av bolagets verksamhet skall härvid avse försäljning av skalmodeller av mekaniska verkstadsprodukter såsom entreprenad- och jordbruksmaskiner och liknande produkter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Volvo Construction Equipment AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är Volvo Construction Equipment AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Volvo Construction Equipment AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-151000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Alm, Per Mikael -Brandel, Nils Tomas -Carlsson, Kjell Erik -Engström, Johan Erling -Ersryd, Anders Stellan -Haglund, Lars Sture -Kuta, Tomas -Lewin, Lars Arje -Olinder, Hakon Gunnar Jonas -Persson, Olof Erland -Svenningsson, Nils Jörgen Svenning Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Volvo Construction Equipment AB är Alm, Per Mikael som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Brandel, Nils Tomas som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Carlsson, Kjell Erik som är född 1951 och har titeln Extern firmatecknare, Engström, Johan Erling som är född 1965 och har titeln Extern firmatecknare, Ersryd, Anders Stellan som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Haglund, Lars Sture som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknareKuta, Tomas som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Lewin, Lars Arje som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Olinder, Hakon Gunnar Jonas som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknareSvenningsson, Nils Jörgen Svenning som är född 1952 och har titeln VDSvenningsson, Nils Jörgen Svenning som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Olof Erland som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESLarsson, Sonny Liss-Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantPersson, Gert Krister som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESTulin, Berth Rune som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantVan Calck, Rohnny M. R. som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESKihlander, Eva Ulrika som är född 1975 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantOlsson, Karl Rune Herman som är född 1952 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorKarlsson, Rolf Olov Anders som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Volvo Construction Equipment AB har 556021-9338 som sitt organisationsnummer.