SYSteam Datakonsult i Mälardalen Aktiebolag

Södermanlands län

Information

I Eskilstuna finns det ett Aktiebolag som heter SYSteam Datakonsult i Mälardalen Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar SYSteam Datakonsult i Mälardalen Aktiebolag i Södermanlands län. Eskilstuna är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

SYSteam Datakonsult i Mälardalen Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Södermanlands län.

Sedan 1925-10-19 så har SYSteam Datakonsult i Mälardalen Aktiebolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är SYSteam Datakonsult i Mälardalen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med SYSteam Datakonsult i Mälardalen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Drottningg. 16 B, 632 20, Eskilstuna. Vi ni istället prata med SYSteam Datakonsult i Mälardalen Aktiebolag så kan ni göra det på 016-429000.

Bolaget ska bedriva datakonsultverksamhet, samt handel med fast egendom och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Ekblad, Sten Niklas som är född 1966 och har titeln Extern firmatecknare, Dyberg, Peter Mathias som är född 1972 och har titeln VD, Dyberg, Peter Mathias som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Per Fredric som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Breidmer, Anders Joakim som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosengren, Claes Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamotErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Falck, Bengt Claes Joakim som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Ekblad, Sten Niklas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

SYSteam Datakonsult i Mälardalen Aktiebolag har 556024-3247 som sitt organisationsnummer.