Preciform Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556050-4424 är organisationsnummer för företaget Preciform Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Preciform Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Preciform Aktiebolag finns i.

Preciform Aktiebolag har varit registrerat sedan 1947-07-19 och det finns flera företag i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Preciform Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Preciform Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Preciform Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Preciform Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-108070 eller genom brev på följande adress:
Filarg. 14, 632 29, Eskilstuna

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med komponent- produkter i tunnplåt och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Preciform Aktiebolag och det är Havbrandt, Annika Eva-Sofia som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Lennartsson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln VD, Lennartsson, Jan Håkan som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Bark, Gunnar Emanuel som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Hans Eric som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Tärnell, Folke Stefan som är född 1957 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor,