Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eskilstuna och Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB är ett av dem. Södermanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB är ett av dem. Statusen för Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB är att Bolaget är aktivt.

Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB är ett Aktiebolag och skapades 1951-05-30. Det finns flera olika verksamheter i Södermanlands län som är ett stort län. Eskilstuna där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB ska trivas.

I Eskilstuna så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva kapitalförvaltning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB inte är momsregistrerat.

Idag är Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eskilstuna.

Vill man komma i kontakt med Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 016-132449.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB är Ehn, Lars-Olov som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Magnus Ingvar som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Eva-Maria Charlotta som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Avvecklingsbolaget i Eskilstuna AB har 556055-5640 som sitt organisationsnummer.