Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag är ett företag som finns i Eskilstuna. I Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkdahl, Nils Dennis som är född 1948 och har titeln VD, Björkdahl, Nils Dennis som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstrand, Per Wiking som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Torpel, Lars Gustaf som är född 1949 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Inger Elisabeth som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag på telefon 016-159200.

Bolaget skall inom den elektriska branschen idka handels- och industrirörelse, äga och förvalta fastigheter och aktier samt driva förlagsrörelse och i samband därmed stående verksamhet.

Idag är Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag är ett av många företag som finns i Södermanlands län och Eskilstuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Eskilstuna Elektriska Byrå Aktiebolag har 556068-7815 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Södermanlands län.