Lundby Säteri Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Bolagets verksamhet består av att äga och förvalta fast och lös egendom samt att driva jordbruk, skogsbruk och entreprenadverk- samhet inom mark- och byggnadsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lundby Säteri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eskilstuna så är Lundby Säteri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Södermanlands län så finns det ännu fler.

Eskilstuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Eskilstuna och i Södermanlands län. Redan 1960-12-02 så skapades Lundby Säteri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lundby Säteri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lundby Säteri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1976-01-01

556075-1439 är organisationsnummret för bolaget som finns i Eskilstuna.

Just nu är Lundby Säteri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Södermanlands län

Vill ni komma i kontakt med Lundby Säteri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 016-21042 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Normelli, Bengt Göran Evert -Normelli, Britt Ebba Alice

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lundby Säteri Aktiebolag är Normelli, Bengt Göran Evert som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Anne Eva Elisabeth som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Normelli, Britt Ebba Alice som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Bengt Evert som är född 1934 och har titeln Suppleant, Ekman, Stig Jonas som är född 1972 och har titeln Revisor, LR Revision Kattegatt Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.