Grytet Åstorp AB

Södermanlands län

Information

Grytet Åstorp AB är ett av många företag som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Grytet Åstorp AB finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Grytet Åstorp AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-12-05.

Grytet Åstorp AB som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1960-12-07. Men sedan 1980-01-01 så har Grytet Åstorp AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åstorps Herrgård , 635 17, Näshulta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Grytet Åstorp AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 016-82040.

Eskilstuna arbetar för att företag som Grytet Åstorp AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Grytet Åstorp AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Södermanlands län.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom energi- och fastighetsbranschen, jordbruksområdet, skogs- och fastighets- skötsel, försäljning av jord-, skogsprodukter inklusive viltkött, turism-, arrangemangsverksamhet, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Grytet Åstorp AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Grytet Åstorp AB och det är följande personer, Hedar, Erik David som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedar, Eva Irene Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Rudengren, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Revisor, Rådek Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Grytet Åstorp AB är 556075-2924.