Husby-Rekarne Transport Aktiebolag

Södermanlands län

Information

Husby-Rekarne Transport Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som Husby-Rekarne Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Husby-Rekarne Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Husby-Rekarne Transport Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1966-03-31. Men sedan 1980-01-01 så har Husby-Rekarne Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Västeråsv. 170, 632 23, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Husby-Rekarne Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som Husby-Rekarne Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Husby-Rekarne Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall utföra transport och expressarbeten, internethandel med varor inom elektronikbranschen, handel med värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Husby-Rekarne Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Husby-Rekarne Transport Aktiebolag och det är följande personer, Collin, Lars Robert Larry som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Collin, Erik Tony Rickard som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Collin, Lars Erik som är född 1941 och har titeln Suppleant, Pettersson, Alf Rounborg som är född 1980 och har titeln Revisor, Bengtsson, Stefan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Husby-Rekarne Transport Aktiebolag är 556103-2888.