Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag

Södermanlands län

Information

556104-4727 är organisationsnummer för verksamheten Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eskilstuna som är den kommunen som Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag finns i.

Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-06-15 och det finns flera verksamheter i Södermanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eskilstuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 016-100100 eller genom brev på följande adress:
Flackstav. 13 B, 632 22, Eskilstuna

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva djur- och nöjesparksverksamhet, restaurang- och serveringsrörelse, badanläggning och camping och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Parken Zoo i Eskilstuna Aktiebolag och det är Ericson, Mats Börje som är född 1960 och har titeln Extern VD, Andersson, Lars Gösta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gyllhamn, Majvor som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberg, Karl Tommy som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Heinmetz, Annika Sylvia som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hogestadh, Göran Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamotReuterskiöld, Maria Kristina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stääv, Bengt Tomas som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorSöderman, Nils Johan Peter som är född 1964 och har titeln HuvudansvarigrevisorJonsson, Marianne Kristina som är född 1947 och har titeln LekmannarevisorStåhl, Ulf Christian som är född 1945 och har titeln Lekmannarevisorssuppleant