K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag

Södermanlands län

Information

K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Eskilstuna. Det är nämligen den kommunen som K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag finns i och den tillhör även Södermanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag som idag finns i Södermanlands län har varit registrerat sedan 1967-03-08. Men sedan 1970-01-01 så har K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lövbergsg. 8 B, 632 22, Eskilstuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eskilstuna arbetar för att verksamheter som K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Södermanlands län.

Bolaget skall förvärva, expolatering, förvalta och sälja fast egendom, bedriva detaljhandelsförsäljning av musikinstrument och byggmaterial.

Firmatecknare för K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag och det är följande personer, Ludvigsson, Karl Birger som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Ludvigsson, Helny Eva Maria som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lyngéus, Bo Sten Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Bo Lyngéus Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för K.B. Ludwigsson Handels Aktiebolag är 556108-9573.