Hjalmarsson Fastigheter i Eskilstuna AB

Södermanlands län

Information

I Södermanlands län så finns Hjalmarsson Fastigheter i Eskilstuna AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Eskilstuna här finns det många olika Aktiebolag. Hjalmarsson Fastigheter i Eskilstuna AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Södermanlands län. Eskilstuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Södermanlands län gör att bolag trivs där.

Hjalmarsson Fastigheter i Eskilstuna AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556120-3364.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 016-127797 alternativt besöka eller skicka post till Hjalmarsson Fastigheter i Eskilstuna AB på följande adress Loheg. 16, 633 55, Eskilstuna.

Hjalmarsson Fastigheter i Eskilstuna AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Hjalmarsson Fastigheter i Eskilstuna AB så sitter följande personer i styrelsen: Pettersson, Sven Göran som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter, tomter, bostadsrätter och rörelser, vidare skall bolaget bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom äga och förvalta lös och fast egendom.